Jessie en Gerrit gaan niet door met de oude muziekproducers

Jessie en Gerrit gaan niet door met de oude muziekproducers

Jessie en Gerrit praten over de productie van hun muziek. Er was een probleem met de rechten van de oude beats. Dit probleem is opgelost. Dus het is echt helemaal over, ook van die kant vraagt Gerrit. Jessie denkt van wel. Gerrit lijkt het op zijn beurt jammer te vinden. Hij vindt de oude producers erg betrokken. Té reageert Jessie. Ze wilden zich met alles bemoeien voegt hij eraan toe. Hoe zal de samenwerking met de nieuwe producers gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *