Jens en Adriaan doen yoga en bespreken de naderende stemmingen

Jens en Adriaan doen yoga en bespreken de naderende stemmingen

Jens en Adriaan liggen op het gras yoga te doen in de zon. Althans het lijkt erop dat ze een iets meer relaxte yoga sessie doen, waarbij ze stil in de zon liggen. Adriaan maakt hier een grapje over en zegt dat ze aan rustige yoga doen. Adriaan laat aan Jens weten dat hij benieuwd is wat er morgen gaat gebeuren. Adriaan is volgens hem nooit gespannen voor de stemmingen. Hij wil Mariska nog graag spreken en denkt dat hij het straks gaat doen. Dat zou tof zijn reageert Jens. Als je een goed gesprek met haar voert en dat zij daarna een paar uur later de groep bij elkaar roept en zegt, hey jongens, ik heb wat uitspraken gedaan de afgelopen dagen, dat had ik niet moeten doen. Ik ben zeker nog niet klaar om te gaan en iedereen heeft overwogen om op mij te stemmen, doe het niet. Jens vertelt daarna dat hij hoopt hiermee eindelijk te zien, wat iedereen van haar twee maanden geleden had willen zien. Adriaan vindt dat er een keer met de vuist op tafel geslagen moet worden. Het lijkt erop dat sommige bewoners de moed voor Mariska niet opgeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *