Jessie is woest om een tuinslang die een mede bewoner kapot gemaakt heeft

Jessie is woest om een tuinslang die een mede bewoner kapot gemaakt heeft

Jessie zit afgelopen avond buiten te eten en kijkt met Gerrit toe hoe sommige bewoners bezig zijn met de waterslang. Er lijkt iets niet te kloppen volgens de mannen en ze zien dat er een gat in de slang zit. Jessie vindt dit niet normaal en snapt niet hoe men dit voor elkaar krijgt. Hij lijkt geërgerd en vertelt tegen de bewoners die bij hem staan dat het een dure slang is. Merel vraagt zich af hoe de slang een gat heeft gekregen. Shelley denkt op haar beurt dat diegene misschien met een kruiwagen vol met stenen erover heen heeft gereden. Wat later komt Jordie naar Jessie toe en vertelt dat hij een steen naar de kruiwagen gooide maar dat het terecht kwam op de waterslang, waardoor er nu een klein gaatje inzit. Jordie vraagt aan Jessie hoe hij de slang het beste kan repareren.  Jessie laat weten geen idee te hebben en geeft hem een paar tips die hij zou kunnen doen. Ik was in ieder geval woest, toen ik het zag, die dingen zijn natuurlijk niet gratis vervolgd hij. Nog wat later vraagt Jessie aan Jordie in de silo hoe hij het nu heeft opgelost met de tuinslang. Jordie vertelt dat hij speciale stalen klemmen heeft besteld. Heb je het al geprobeerd met gewone tape? Want als je het nu moet gaan bestellen dan kan ik dagen lang de sproeier niet aan zetten zegt Jessie. Jordie gaat het proberen met normale tape. Twintig minuten later pakt Jordie de tape erbij en begint het te wikkelen om de slang. Hij test het uit maar het lijkt niet te werken. Hij probeert het opnieuw te wikkelen met tape en test het weer uit, het werkt weer niet. Andrea ziet het en vertelt dat het niet de juiste tape is. Jordie loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *