Andrea heeft het idee dat Mariska liegt

Andrea heeft het idee dat Mariska liegt

Mariska en Andrea kletsen afgelopen avond buiten aan de picknick tafel. Andrea vraagt aan haar hoe het gaat. Mariska zegt dat het goed gaat maar dat ze weinig energie heeft vandaag. Hoe komt het? vraagt Andrea verder. Want je was vanmorgen eruit, aangekleed, opgemaakt, je had nog een discussie met Merel en toen ben je weer het bed ingekropen voegt ze eraan toe. Mariska antwoordt dat ze daarvoor ook geen energie had en al aan Gerrit aangaf dat ze niet weet of ze naar de vergadering gaat. Andrea vraagt daarna door waar het aan kan liggen en suggereert waar het eventueel door kan komen. Volgens Mariska komt het niet door al haar suggesties. Andrea heeft op haar beurt het idee dat het lijkt alsof ze liegt en zegt dit ook tegen haar. Mariska bevestigt dat het niet zo is. En vertelt erbij dat Andrea een van de weinige is van de bewoners bij wie ze zegt hoe ze over dingen denkt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *