Merel snapt niet waarom Shelley zo tegen haar doet

Merel snapt niet waarom Shelley zo tegen haar doet

Merel en Gerrit zitten afgelopen avond in het huisje van Merel wanneer Shelley ter sprake komt. Merel en Shelley kunnen niet met elkaar door één deur maar Merel lijkt niet te snappen waarom. Ze vraagt verduidelijking aan Gerrit, die wel een verklaring lijkt te hebben. Wat is er tussen Shelley en mij gebeurd dat zij mij in een keer zo haat vraagt Merel zich hardop af. Er is niks gebeurd voegt ze eraan toe. Gerrit denkt dat het iets te maken heeft met Jessie. Merel denkt op haar beurt ook dat het hierdoor komt. Sinds het weer goed is tussen mij en Jessie, kijkt ze mij niet meer aan eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *