Dylan, Mariska en Andrea krijgen een brief van Kaylee en zijn daar erg blij mee

Dylan, Mariska en Andrea krijgen een brief van Kaylee en zijn daar erg blij mee

Andrea heeft afgelopen avond post gekregen van Kaylee en ze leest het door. Ze loopt daarna naar Mariska toe en laat het aan haar lezen omdat Kaylee ook wat voor Mariska heeft geschreven. De dames vinden het heel lief van Kaylee en Mariska vertelt dat als ze uit Utopia 2 is, snel Kaylee gaat bellen en wat met haar gaat afspreken. De twee lopen vervolgens naar Dylan die natuurlijk ook een bericht heeft van zijn vriendin. Dylan leest de brief en begint te glimlachen. Hij laat aan Jordie weten die bij hem staat dat het goed met haar gaat en dat ze de juiste keuze heeft gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *