Franny is er niet blij mee dat ze haar huisje af moet staan

Franny is er niet blij mee dat ze haar huisje af moet staan

Andrea en Franny zijn al vroeg uit de veren om de dieren te verzorgen. Ze bespreken samen de stemmingen. Andrea hoopt op twee knappe visumhouder hunks. Franny vertelt het niet chill te vinden dat ze haar huisje moet afstaan aan de visumhouders die woensdag Utopia 2 zullen betreden. Hoezo? vraagt Andrea. Ik had een beetje het gevoel van, ja, hoezo moet dat per se? Mag ik dat zelf niet bepalen? Het is toch mijn huisje? We doen het nooit op deze manier, zegt Franny. Andrea legt uit dat Franny en Merel vaak niet in hun huisje slapen en dat dit hierdoor een logische keuze is. Franny vertelt dat ze er wel voor open staat, maar dat ze de manier waarop het besloten is niet fijn vindt. Ze is ook bang dat ze eventueel op de bank komt en dat ze misschien naar huis moet, dan wil ze graag haar laatste week in haar eigen huisje doorbrengen. Andrea loopt even later naar haar huisje toe en vertelt Shelley over het gesprek met Franny. Wat de f*ck is er met haar gebeurd?, zegt Shelley fel. Andrea denkt dat Franny misschien dit tegen haar gaat gebruiken en Andrea een stem zal geven. Op wie denken jullie dat Franny gaat stemmen? Zal ze de keuzen zelf maken? Of heeft ze zich laten beïnvloeden door andere bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *