Alexandra vertelt aan Jordie dat ze op Mylène gaat stemmen

Alexandra vertelt aan Jordie dat ze op Mylène gaat stemmen

Alexandra leest haar speech voor aan Jordie. Ze vertelt dat ze op Mylène gaat stemmen omdat zij zelf vroeger nooit een opleiding heeft gedaan en nooit de kans ervoor heeft gekregen. Ze hoopt hierbij dat Mylène dit wel gaat oppakken en de motivatie krijgt om een opleiding te volgen. Ze heeft hier in Utopia 2 namelijk alle kansen. Alexandra ergert zich eraan dat Mylène zoveel dingen tegelijk doet, maar zichzelf niet focust op een opleiding. Jordie is zelf nog aan het bedenken wat hij gaat vertellen met zijn speech. Hij weet niet of hij op Gerrit gaat stemmen, hij vindt niet dat je iemand eruit moet stemmen omdat je het minst met die persoon hebt. Alexandra is benieuwd of Gerrit naar huis gaat. Jordie vindt wel dat het tijd voor hem wordt om naar huis te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *