De bewoners van Utopia 2 ontvangen groot nieuws in een zwarte envelop

De bewoners van Utopia 2 ontvangen groot nieuws in een zwarte envelop

Het is vandaag nominatie dag, een spannende dag voor de bewoners. Iedereen maakt zich klaar voor dit grote moment en de bewoners lijken met de minuut meer gespannen te raken. Rond de middag verzamelen de bewoners zich op het terrein en komt er een zwarte envelop het terrein op. Merel rent er meteen gillend op af en de bewoners verzamelen zich om haar heen. Iedereen is duidelijk gespannen en ze slaan hun armen om elkaar heen. Merel leest daarna het volgende voor: “Normaal gesproken zouden vandaag de nominaties plaatsvinden maar jullie zijn alle vijftien vrijgesteld van nominatie. Er gaat niemand weg en er komen ook morgen geen nieuwe bewoners. Eind december 2019 stopt Utopia definitief.” Alexandra barst in tranen uit en ook Franny heeft de tranen in haar ogen staan. Ook de andere bewoners zijn duidelijk geschrokken van dit nieuws. Er zal dus niemand naar huis toe gaan, maar de publieksstemmen worden wel vergeven. Deze gaan naar Merel, Andrea en Shelley. Wij zijn de finalisten concludeert Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *