Brandon vertelt aan Adriaan en Franny hoe hij zijn date heeft ervaren

Brandon vertelt aan Adriaan en Franny hoe hij zijn date heeft ervaren

Afgelopen vrijdag ontving Brandon een knappe dame op het terrein. Daphne is haar naam en zij was door vriendinnen opgegeven om op date met Brandon te gaan. Vandaag spreken Adriaan en Franny af om Brandon te ondervragen over zijn date van afgelopen vrijdag. Ze nemen hem apart en gaan samen bij de vijver zitten. Brandon laat weten dat hij het erg gezellig vond. Ze hebben zeer uiteenlopende gesprekken gehad. Eigenlijk ging het niet veel over Utopia 2 zelf. Brandon was vooral erg nieuwsgierig naar wat Daphne allemaal doet in het dagelijks leven. Zou je nog een date met haar willen vraagt Adriaan. Ja antwoordt Brandon, maar geeft wel aan dat hij zijn focus op Utopia 2 wil houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *