Lotus en Gerrit willen het graag goedmaken en hebben een goed gesprek

Lotus en Gerrit willen het graag goedmaken en hebben een goed gesprek

Een tijdje terug hebben Gerrit en Lotus een aanvaring gehad. De twee waren het over een aantal zaken niet eens waaronder de slaapplek van hem met Shelley. Hierin was Lotus uitgevallen tegen de twee en heeft Mike zelfs het tweetal opgesloten in een huis. Een paar dagen verder besluiten de twee het uit te praten. Na een discussie blijkt dat de twee elkaar iets beter begrijpen dan verwacht en maken ze het goed. Maar hoe lang zal dit goed blijven?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *