Adriaan ontvangt familiebezoek in de mini samenleving

Adriaan ontvangt familiebezoek in de mini samenleving

Adriaan staat op deze nieuwe dag een beetje nerveus voor de poort te wachten. Is er al koffie gezet vraagt hij aan mede bewoner Erik. Adriaan staat op het punt om familiebezoek te ontvangen en wil zijn naasten zo goed mogelijk ontvangen. Niet veel later openen de deuren van de poort en vliegt zijn familie hem gillend in de armen. Alles goed? vraagt Adriaan glimlachend. Welkom in Utopia voegt hij eraan toe. Daarna geeft hij zijn bezoek eerst een rondleiding waarna uitgebreid wordt bijgepraat. Adriaan zijn dag kan niet meer stuk! Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *