Timothy ziet een danswedstrijd met Franny wel zitten

Timothy ziet een danswedstrijd met Franny wel zitten

Timothy en Joaquin zitten achter de laptop wanneer Erik komt binnen gelopen. Ik ga meedoen aan een wedstrijd hè zegt Timothy trots. En legt verder uit dat hij samen met Franny twee keer per week gaat trainen en het geleerde dagelijks wil oefenen. Erna wil ik me binnen een maand samen met haar opgeven voor een danswedstrijd en die gaan we winnen gaat hij verder. Erik lacht. En kan je het een beetje vraagt hij. Timothy schudt zijn hoofd. Maar het zal voornamelijk gaan over het feit dat we op elkaar ingestemd moeten zijn en dat gaat ons wel lukken. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *