Timothy, Joaquin en Gerrit verhuizen naar het Limburgse huisje

Timothy, Joaquin en Gerrit verhuizen naar het Limburgse huisje

Joaquin en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Timothy komt binnengelopen. Hoe graag wil jij nog samenwonen met Shelley vraagt hij. Ja, wel graag antwoordt Gerrit. Timothy legt vervolgens uit dat er natuurlijk een plekje voor hen is, namelijk in het Limburgse huisje. Zullen we even over verhuizen? Gerrit lacht. Ga jij dan ook mee vraagt hij. Timothy knikt. In eerste instantie dacht ik alleen Shelley en jij maar als ze moeilijk gaat doen, wil ik wel met je mee voegt hij eraan toe. Wat later halen de twee mannen Shelley erbij om haar over het plan in te lichten. Joaquin voegt eraan toe dat Lotus had aangegeven dat ze het niet erg zou vinden als Merel bij hen zou komen liggen. Ze knikt. Maar weet wel dat we dan met de b&b zitten benadrukt ze. Timothy legt uit dat ze gewoon gaan over verhuizen en dan wel zien of Merel liever wil blijven of bij Lotus en Franny in het huisje gaat. Ik vind het goed eindigt Shelley.

Timothy, Joaquin, Shelley en Gerrit gaan vervolgens aan de slag met de matrassen. Terwijl ze deze aan het verplaatsen zijn komen Brenda en Merel komen aangelopen. Het is een verzend hok begint Brenda. De spullen moeten gewoon blijven liggen zoals ze er lagen voegt ze eraan toe. Timothy schudt zijn hoofd. Respecteer jij niet dat een stelletje graag samen wil wonen? Dit valt Brenda in het verkeerde keelgat. Tuurlijk wel maar Merel probeert nu al twee dagen een Pipowagen voor ze te regelen. Waarom staan jullie niet de Mongoolse tent af? Timothy lacht. Oké dan gaan Gerrit en Shelley naar de tent en komen Joaquin en ik hier liggen zegt hij. Brenda is het er niet mee eens en vindt dat hij moet respecteren dat het huisje van Merel is en haar vriend niet wil dat er mannen bij komen liggen. Het huisje is bedoeld voor meerdere mensen zegt Timothy. Shelley en Gerrit kunnen naar de Pipowagen zodra deze er is, maar voor nu kunnen ze hier best komen liggen eindigt hij… Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. goudvink at 16:36

    het is een grote h……….tent wat aan stelletje schooiers zijn het toch en daar
    moeten we dan naar blijven kijken naar die h……ren tent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *