Christel onthult de eerste foto’s van de mannenkalender

Christel onthult de eerste foto’s van de mannenkalender

Christel heeft alle bewoners bij elkaar geroepen om de foto’s van de mannenkalender te onthullen. Vorige week was Brendan de Clercq er natuurlijk om mooie foto’s van onze mannen te maken begint ze haar verhaal. En we hebben nu al wat losse foto’s ontvangen die we zo gaan onthullen voegt ze eraan toe. Alle bewoners klappen en joelen. Ik wil graag beginnen met de eerste, wat ook wel het stuk van Utopia wordt genoemd gaat Christel verder. Vervolgens wordt de foto van Adriaan onthuld. Daarna volgen Erik, Timothy, Brandon, Mike en Joaquin. Mooi zegt Mike. Het is wat het is voegt hij eraan toe. Wat later pakt Merel het moment aan om de laatste informatie voor het evenement Django Wagner te bespreken. De bar moet op zijn plek worden gezet, de dranken en de munten zegt ze. Ik wil jullie allemaal vragen om te helpen, zodat alles op tijd klaarstaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *