Merel vindt de verhuizing van Gerrit, Shelley, Joaquin en Timothy een trieste bedoeling

Merel vindt de verhuizing van Gerrit, Shelley, Joaquin en Timothy een trieste bedoeling

Zojuist zijn de matrassen van Gerrit en Shelley naar het Limburse huisje verplaatst, alhoewel niet alle bewoners hier even enthousiast over waren. Wat vind jij ervan? vraagt Shelley wanneer Merel het huisje binnenloopt. Ik vind het een trieste bedoeling antwoordt Merel. En legt uit dat ze een evenement hebben en de bewoners zich beter daar op kunnen richten. Ik moet weer alles alleen doen benadrukt ze. Shelley legt uit dat Timothy met het idee kwam om te verhuizen en het huisje bedoeld is voor vier personen. Ik vond daar wel wat in zitten en het is wel een oplossing voor Ger en mij voegt ze eraan toe. Merel knikt maar vertelt dat ze dan mans genoeg moet zijn om het zelf tegen haar te zeggen. Je moet voor jezelf opkomen en dat heb je nu niet gedaan benadrukt ze. Shelley vertelt daarna dat ze het idee ook gewoon goed vond en zich daarom niet in het gesprek mengde. Het is altijd wat met jullie antwoordt Merel. Dan is het weer uit en dan willen jullie weer bij elkaar slapen. Regel dat eerst eens voordat er een pipowagen komt vervolgt ze. En legt uit dat ze het vreemd vindt dat de matrassen ineens in het huisje zijn gelegd. Je had ook naar me toe kunnen komen. Ik zit er niet op te wachten, maar wie ben ik om nee te zeggen? Shelley knikt en legt uit dat ze wel blij zou zijn met deze oplossing. Ger en ik willen samenwonen, maar vinden het niet erg als daar iemand bij ligt. Ik in ieder geval niet. Merel laat weten dat ze wel jammer vindt hoe het is gegaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 88    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. RUUD at 06:41

    Tim wilt gewoon niet hebben dat die twee bij hun in de tent komen wonen en slapen daarom doet hij alle mogelijk heden naar andere huisje te brengen Wat een kameraad is hij toch voor Gerrit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *