Het feest met Django Wagner in Utopia 2 kan beginnen!

Het feest met Django Wagner in Utopia 2 kan beginnen!

Brandon en Adriaan zitten in de caravan wanneer Brandon met een naar eigen zeggen leuk idee komt. Gisteren was er een hele ophef over die Brandon burgers toch? zegt hij. En legt uit dat hij toen gezegd heeft er niets mee te doen. Maar ik ben van gedachten veranderd gaat hij verder. De drie musketiers hebben vanmorgen gezegd dat het huisje van Merel ook hun huisje is, dus als ze het zo gaan spelen, kan ik ook best burgers verkopen. Adriaan knikt. Ik sta naast je, man. We kunnen er dan de volgende keer ook vegan snacks bij doen voegt hij eraan toe. Brandon glimlacht. Boefjes moet je pakken met boevenstreken. Dan gaan we Bran burgers en Adje patatje verkopen eindigt hij.

Uiteindelijk gaan de poorten open voor het feestje met Django Wagner en Mart Hoogkamer. De muziek staat lekker hard aan en Christel ontvangt al snel Django op het terrein. De twee praten wat bij en lachen. Door het slechte weer staan alle bezoekers onder de tenten die de bewoners hebben klaargezet voor het evenement. Ook Brandon is klaar voor het evenement omdat hij met zijn Brandon Burger voor het eerst gaat verkopen. Merel heeft vooraf nog een motiverende speech gegeven, waarin ze iedereen bedankt voor zijn of haar inzet en graag veel teamwork wil zien. Ook moeten ze het feest runnen zonder alcohol op, geeft Merel aan. Wel benoemt ze dat er altijd ruimte is om plezier te hebben. Zal het evenement een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *