Het bier is al snel uitverkocht. Het evenement loopt erg goed!

Het bier is al snel uitverkocht. Het evenement loopt erg goed!

De bewoners kampen met een probleem. Omdat het evenement zo goed loopt, is het bier al snel uitverkocht. Daarom besluiten de bewoners om last-minute nog wat bedrijven op te bellen om extra bier te bestellen. Ondertussen heeft ook Lotus met haar eigen lied opgetreden tijdens het evenement. Het lijkt erop alsof het feest verder ontzettend goed loopt. Nadat Django Wagner heeft opgetreden, komt ook Mart Hoogkamer het terrein op, om een spetterend op treden weg te geven. De stemming lijkt er goed in te zitten in het publiek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 12:08

    Ik blijf me afvragen waar ze alles van betalen. Het lijkt alsof ze grootverdieners zijn.
    Dat kan ik echt allemaal niet kopen en inhuren met mijn gewone werknemerssalaris.
    Misschien moet ik me ook maar gaan aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *