Mike wil duidelijk zijn naar Lotus over zijn gevoelens

Mike wil duidelijk zijn naar Lotus over zijn gevoelens

Mike en Lotus hebben een vriendschap opgebouwd sinds de komst van Lotus. De twee bewoners sliepen al snel samen in een bed, maar Mike wil hierover toch nog even praten met Lotus. Hij geeft aan dat hij niet wil dat er een verwachting is vanaf Lotus haar kant. Ik ben niet verliefd, bevestigt Mike nogmaals en wil daarom dan ook dat hij en Lotus hierover op een lijn liggen. Lotus geeft aan dat zij hetgeen tussen haar en Mike als een vriendschap ziet. Ondanks de twee een vriendschap hebben met elkaar, wil Mike haar wel duidelijk maken dat hij Lotus niet teleur wil stellen in hun vriendschap. Maar Lotus stelt Mike gerust en geeft aan dat ze geen verwachtingen heeft van Mike.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *