Hiske uit haar frustraties, ze had meer van de groep verwacht

Hiske uit haar frustraties, ze had meer van de groep verwacht

Afgelopen avond hebben de bewoners een leuk feestje gehad waar onder andere Django Wagner een optreden gaf. De bewoners lagen laat op bed maar moeten al vroeg uit bed om alles weer op te ruimen. Rond half negen komen de leveranciers om de spullen van het feest op te halen maar Hiske kan niet waarderen dat ze al zo vroeg wakker wordt gemaakt. De leveranciers hebben een toeter op hun auto, die Merel al snel laat horen aan de bewoners die nog op bed liggen. Ik ga hier echt wat van zeggen hoor zegt Hiske chagrijnig tegen Christel. Hiske baalt duidelijk van de toeter en besluit maar uit  bed te gaan en zich om te kleden.

Wanneer ze buiten komt, valt het haar op dat de helft van de groep maar aanwezig is en hier lijkt ze duidelijk van te balen. Het gaat erom dat je als groep met dingen bezig bent, maar we hier ’s cohtends weer als halve groep staan zegt ze boos tegen Adriaan, Brenda en Mike. Het valt haar op dat niet iedereen zich volledig inzet voor het evenement. Ik voel me beroerd en ziek gaat Hiske vervolgens verder. En geeft aan dat ze afgelopen avond ook al veel werk heeft verricht en het daarom jammer vindt dat een deel zich deze ochtend niet inzet. Adriaan geeft aan dat Hiske gewoon op bed moet gaan liggen als zij zich slecht voelt. Mike snapt Hiske en geeft haar een knuffel. Zal Hiske aan zichzelf denken vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *