Timothy wordt woedend als hij aangesproken wordt omdat hij niets zou doen

Timothy wordt woedend als hij aangesproken wordt omdat hij niets zou doen

Hiske ergert zich eraan dat Joaquin, Gerrit en Timothy nog op bed liggen, terwijl de groep het feest van afgelopen avond aan het afbouwen is. Ze uit haar frustratie bij Christel, die besluit de drie musketiers uit hun bed te halen. Komen jullie eraan vraagt Christel aan de drie mannen. Timothy neemt hier geen genoegen mee en uit zijn frustraties. Hij legt uit dat hij vindt dat de rest niks doet maar dat zij hierop nooit worden aangesproken maar wanneer de drie musketiers in bed liggen zij hierop wel worden aangesproken. Iedereen hoort hierbij te zijn zegt Christel tegen Timothy. Timothy legt op zijn beurt uit dat hij zich honderd procent heeft ingezet gisteren. Oprotten Christel, laat het maar de mensen doen die geen reet doen benadrukt hij. Christel luistert het geschreeuw van Timothy aan en houdt haar mond. Jullie gaan het mooi met twaalf mensen doen, ik kom mijn nest niet uit sluit Timothy af terwijl hij zich weer omdraait in bed. Christel lijkt het bij zich neer te leggen en loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *