Adriaan is in volle focus voor zijn bokstraining

Adriaan is in volle focus voor zijn bokstraining

Adriaan en Gerrit nemen het binnenkort op tegen elkaar in de boksring. De twee hebben elkaar uitgedaagd om te boksen en dit neemt Adriaan erg serieus. Op deze nieuwe dag stapt René binnen. Hij komt Adriaan trainen voor de bokswedstrijd. Al snel gaan de twee mannen aan de slag en begint Adriaan aan de zware training. De twee focussen zich op de techniek en uithoudingsvermogen. Ik zie verbetering Adriaan zegt de trainer blij. Zal Adriaan de wedstrijd van Gerrit winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *