De drie musketiers lopen boos weg tijdens de vergadering

De drie musketiers lopen boos weg tijdens de vergadering

Nadat de bewoners het terrein hebben opgeruimd, besluiten zij te vergaderen. De bewoners beginnen de vergadering positief met complimenten. Hierna gaan ze snel over tot het vergaderen. Hiske begint met het vertellen van de omzet die is gedraaid over het evenement van afgelopen avond. De omzet was erg hoog volgens Hiske en hier zijn de bewoners duidelijk blij mee. Ook de drie musketiers geven aan een goede omzet te hebben gedraaid. Nadat het positieve nieuws is geweest, begint Timothy direct over het drankgebruik van afgelopen avond. De bewoners hadden afgesproken dat er geen alcohol gedronken zou worden maar dit is toch door een enkeling gebeurd. Mike geeft aan dat hij het positief wil houden maar Timothy trekt hier zich niets van aan. Hij laat weten dat hij vindt dat de runners niet genoeg hebben gedaan. Merel en Erik geven beide aan dat zij genoeg hebben gedaan tijdens het evenement en Mike is het hier ook mee eens. Waar was jij vanmorgen met helpen dan? vraagt Mike op de man af aan Timothy. Je moet niet wijzen als je het zelf ook niet doet benadrukt hij. De bewoners besluiten dat ze het niet negatief moeten aanpakken maar vooral positief moeten benaderen. Uiteindelijk loopt Adriaan weg, omdat hij vindt dat het te negatief is. De bewoners besluiten een betere taakoverschrijving te maken voor een runner, zodat er geen misverstanden meer zijn. Timothy geeft daarna aan dat hij vindt dat er een concurrentiestrijd is onderling bij de bewoners en heeft daarom bedacht dat hij ook gaat concurreren met de rest. Ik ga een kassa maken en die zet ik naast die van jullie, dan kan de klant zelf bepalen waar ze munten kopen gaat hij verder tegen de rest van de groep.  De groep lijkt het prima te vinden. Timothy loopt daarna boos weg. Ook Gerrit en Joaquin lopen hierna weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 81    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *