Adriaan vindt dat Shelley meer initiatief moet tonen en geeft advies

Adriaan vindt dat Shelley meer initiatief moet tonen en geeft advies

Shelley en Adriaan hebben wat onenigheid nadat de vergadering plaats heeft gevonden. Shelley vond het vervelend dat de runners haar niet overnamen. En lucht dan ook haar hart bij Adriaan na de vergadering. Hij vindt echter dat Shelley zelf meer initiatief had moeten nemen richting de runners. Je kunt het niet van andere verwachten, dat zij dat inzicht hebben gaat Adriaan ietwat geïrriteerd  verder tegen Shelley. Hij probeert haar uit te leggen dat niet iedereen is zoals zij hoopt dat mensen zijn maar dit vindt Shelley jammer. Adriaan raadt Shelley aan gewoon haar eigen ding te doen en adviseert haar niet te bouwen op de rest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *