Timothy heeft iets bijzonders geregeld voor zijn liefje Franny

Timothy heeft iets bijzonders geregeld voor zijn liefje Franny

Timothy en Franny zijn sinds een tijdje een stelletje en daarom heeft Timothy iets leuks geregeld voor haar. Timothy neemt zijn vriendin dan ook even apart e vertelt dan het leuke nieuws. Ik heb een verrassing voor je begint hij enthousiast. Franny wordt op haar beurt nieuwsgierig en vraagt wat deze verrassing dan inhoudt. Timothy geeft aan dat hij gaat dansen met Franny. Nadat ze dit heeft gehoord lijkt ze super blij met dit nieuws en ziet ze er erg naar uit. Niet veel later is het dan zover en krijgen Franny en Timothy dansles in Utopia 2. Het belooft een romantisch dagje te worden voor de twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *