Shelley heeft het idee dat Adriaan verliefd op haar is

Shelley heeft het idee dat Adriaan verliefd op haar is

Gerrit en Shelley hebben na een knipperlicht relatie besloten toch bij elkaar te blijven. Adriaan heeft Shelley veel gesteund in de tijd van de breuk maar nu het weer goed is tussen Gerrit en Shelley valt het Shelley op dat Adriaan zich anders gedraagt. Ik denk echt dat hij verliefd op mij is zegt Shelley tegen Gerrit. Gerrit geeft aan dat hij niet erg veel optrekt met Adriaan dus weinig uitspraken kan doen over het gedrag van zijn mede bewoner. Toch zegt Shelley dat Adriaan ontkent dat hij verliefd op haar is. Ik weet het niet reageert Gerrit. Waarschijnlijk geeft die wel om je voegt hij eraan toe. Gerrit denkt dat Adriaan gewoon niet staat achter de keuzes die Shelley maakt. En legt uit dat Adriaan eenmaal bij zijn standpunten blijft en dat Shelley hier niet aan voldoet. Zal Shelley het gesprek met Adriaan nog aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *