Brandon wil meer inzet van Gerrit, het moet een mooie bokswedstrijd worden

Brandon wil meer inzet van Gerrit, het moet een mooie bokswedstrijd worden

Volgende maand organiseren de bewoners een boksgala, waarbij onder andere Gerrit en Adriaan het tegen elkaar op gaan nemen. Hoe zit het eigenlijk met sporten voor het boksgala vraagt Brandon aan Gerrit. Gerrit laat weten dat hij bezig is met trainen. Brandon kijkt toe hoe Gerrit zijn bestelde hamburger naar binnen werkt en hij vertelt dat Adriaan druk bezig is met zijn voeding. en het trainen Verspilde energie reageert Gerrit. Als je alleen maar friet gaat eten, dan schiet het niet op zegt Brandon. Ik wil je alleen tips meegeven hè benadrukt hij. Gerrit lacht. Dankjewel Brandon zegt hij. Brandon lijkt wat meer inzet van Gerrit te verwachten. Het moet gewoon echt een mooie wedstrijd worden gaat hij verder. De drie musketiers reageren dat Brandon zich geen zorgen hoeft te maken. Stop al je energie in Adje vertelt Joaquin. Je zal het nodig hebben eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *