Franny en Timothy brengen romantisch de avond door

Franny en Timothy brengen romantisch de avond door

Timothy heeft Franny vandaag verrast met een romantische dansles. Nu de avond is gevallen, trekken de twee geliefden zich terug voor een romantische avond. Franny heeft daarbij een cadeau voor haar vriend. Omdat je zo lief voor me bent en omdat je altijd leuke dingetjes voor mij organiseert, wilde ik ook een keer wat terugdoen zegt ze tegen hem. Timothy geeft haar een kus en uit het cadeaupapier haalt hij een ingelijste foto van Franny. Die komt boven mijn bed zegt hij. Wat later lopen de twee naar buiten en daar geeft Franny haar vriend ook nog een zelfgemaakte armband. De twee zoeken een rustig plekje en kijken door de telescoop van Timothy naar de sterrenhemel. Het belooft een romantische avond te worden voor de twee!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *