Lotus is boos omdat Merel besloten heeft niet te koken

Lotus is boos omdat Merel besloten heeft niet te koken

Merel heeft besloten om vandaag niet koken. De drie musketiers hebben daarom eten besteld en Erik heeft voor een aantal bewoners een maaltijd bereid. Later loopt Lotus boos over het terrein. Het lijkt erop dat zij nog niet heeft gegeten. Rare snuiters hier allemaal, ik moet toch ook eten?, zegt ze geïrriteerd. Allemaal voor onszelf koken. Is goed, dan ga ik volle bak voor mezelf koken. Terug in de caravan begint ze met het schoonmaken van de aardappels. Achterlijke handel, zegt ze in zichzelf. Even later lopen Merel en Brenda de caravan in. Ze vertellen de vrouwelijke bewoonster dat zij een hamburger hebben gegeten. Ik weet niet wat het is, maar het lijkt mij niet normaal, reageert Lotus. Ik ga lekker koken, dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *