Adriaan en Timothy hebben een goed gesprek

Adriaan en Timothy hebben een goed gesprek

De drie musketiers mochten vandaag niet samen met de groep taart eten en dit lijkt de aanleiding te zijn voor een goed gesprek tussen Adriaan en Joaquin. Adriaan vertelt dat hij al vaak geprobeerd heeft om dingen los te laten, die hem niet zinnen aan de drie musketiers. Als er iets is, dan kan je gewoon naar mij toe komen, reageert Joaquin. Daar kunnen we gewoon op een volwassen manier met elkaar praten. Adriaan vertelt dat hij Timothy vaak links probeert te laten liggen, maar dat de mannelijke bewoner hem toch steeds steekjes blijft geven. Joaquin oppert om het een keer uit te spreken naar Timothy, maar daar lijkt Adriaan niet zoveel zin in te hebben. Timothy heeft dingen bij mij geraakt, reageert Adriaan. Hij vindt daarnaast dat Joaquin zich teveel mee laat slepen door Timothy. In het begin heb ik gesprekken met jou gevoerd en toen dacht ik: wauw, wat een toffe gozer, vertelt Adriaan. Sinds jij daar in de Mongoolse tent zit, is het echt naar beneden gegaan. Toch heeft Adriaan geen problemen met Joaquin. De twee praten verder over financiële onafhankelijkheid van de drie musketiers. Zullen de twee uiteindelijk op een lijn zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *