Adriaan irriteert zich kapot aan Timothy

Adriaan irriteert zich kapot aan Timothy

Adriaan en Timothy konden het altijd prima met elkaar vinden maar sinds een aantal dagen botsen te twee veel met elkaar. Het valt Timothy op dat de twee het de laatste tijd minder met elkaar kunnen vinden en hij vraagt het op de man af aan Adriaan. Ik heb niks meer met jou man, ik irriteer mij kapot aan jou zegt Adriaan tegen Timothy. Timothy geeft op zijn beurt aan dat hij Adriaan snapt maar hij had verwacht dat Adriaan wel naar hem toe zou komen om hem te helpen. Adriaan legt daarna uit dat hij klaar is met Timothy en dat hij er geen energie meer in wil steken. Timothy ik ben klaar met jou benadrukt hij resoluut. Gaat het ooit nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *