Wordt Gerrit bang nu hij Adriaan ziet trainen

Wordt Gerrit bang nu hij Adriaan ziet trainen

Adriaan en Gerrit hebben elkaar uitgedaagd voor een bokswedstrijd en dit betekent dat ze het op gaan nemen tegen elkaar. De twee mannen zijn erg gemotiveerd maar vooral Adriaan is druk bezig met voorbereiden. Zo heeft hij geregeld dat hij regelmatig boksles krijgt. Nu Gerrit dit ziet, lijkt het erop dat hij zich zorgen gaat maken. Wanneer Adriaan vandaag weer boksles krijgt, komt Gerrit tot een besef. Ik moet ook echt een boksschool bellen, anders ga ik het echt niet winnen geeft Gerrit aan tegenover Joaquin. Ik moet wel getraind zijn natuurlijk voegt hij eraan toe. Zal Gerrit zich goed voorbereiden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *