De bewoners bespreken wat er de komende tijd nog geregeld moet worden

De bewoners bespreken wat er de komende tijd nog geregeld moet worden

Volgende maand organiseren de bewoners een boksgala en daar moeten nog een aantal zaken voor geregeld worden. Wil je alsjeblieft naar de stroom kijken vraagt Hiske aan Mike. Hiske wil graag dat de stroom geregeld is voor de kerstmarkt omdat er volgens haar stands zijn die meer stroom vragen. Met de stroom die we nu hebben, kunnen we het niet aan zegt ze. Daarnaast vertelt Christel dat ze voor de markt nog op zoek zijn naar een artiest. Hiske vertelt dat ze echt een A-artiest willen. Daaromheen zal nog entertainment gebouwd worden, maar dat is afhankelijk van de artiest die komt voegt Hiske eraan toe. Christel hoopt in ieder geval dat er 1000 kaarten worden verkocht. Dat zou echt te gek benadrukt ze. De bewoners praten verder over de andere evenementen en over de taakverdeling. Hiske laat weten dat de bewoners best wel wat schoner kunnen zijn. Gerrit oppert om de box van Timothy opnieuw in het leven te roepen. Iedereen trekt vervolgens een papiertje, met daarop een taak. Hij vindt dat er daarnaast iemand de leiding moet nemen hierin, omdat veel bewoners hun taak vergeten. De bewoners lijken het hier mee eens te zijn en ze beloven elkaar aan te spreken op hun taken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *