Brenda doet een zwangerschapstest, is ze zwanger?!

Brenda doet een zwangerschapstest, is ze zwanger?!

Drie weken geleden is Brenda haar vriend langsgekomen. Tijdens dit bezoek is Brenda intiem met hem geweest maar nu denkt Brenda dat dit wellicht gevolgen heeft gehad. Ze maakt zich grote zorgen en ze vraagt mede bewoner Merel of zij met haar mee wil komen om samen een zwangerschapstest af te nemen. Wanneer Brenda de test heeft gedaan, kan ze niets anders dan wachten. Met bonzend hart trekken de vrouwen zich terug in een huisje. De twee lijken behoorlijk zenuwachtig.

Brenda wil zeker van haar zaak zijn en zegt daarom tegen Merel dat ze een tweede test wil. Merel besluit deze direct voor haar op te vragen. De tweede test zal helaas op zich moeten laten wachten aangezien Brenda niet nu al naar de wc kan. Wanneer Brenda en Merel het huisje uitkomen en de caravan bezoeken valt het Hiske op dat de vrouwen geheimzinnig doen. Zodra zij de caravan weer verlaten spreekt Hiske hen aan. Ik maak me een beetje zorgen zegt Hiske die hen over haar bevindingen vertelt. Er is een zwangerschapstest besteld gaat ze verder. Merel onderbreekt haar en verzint dat zij de zwangerschapstest heeft besteld voor haar surprise voor Franny. Hiske klinkt opgelucht maar weet nog niet of ze dit gelooft. Ik dacht al, straks is Lotus zwanger of Franny of Brenda reageert Hiske. Merel praat dit met een smoes wederom uit haar hoofd terwijl Brenda er stilzwijgend bij staat. Merel loopt weg van het gesprek waardoor Hiske alleen achter blijft met Brenda. Wat voor stiekems zijn jullie van plan? gaat Hiske door. Maar Brenda ontkent alles waarna ze direct overgaat op een ander onderwerp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 155    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *