Timothy heeft een leuk idee voor stichting Het Vergeten Kind

Timothy heeft een leuk idee voor stichting Het Vergeten Kind

Er rijdt een grote bus het Utopia 2 terrein op van stichting Het Vergeten Kind. De bewoners lopen naar de poort en iedereen stelt zich voor. Leuk dat jullie er zijn zegt Brenda vrolijk. Niet veel later vertrekt de groep richting de silo en Hiske roept ondertussen overige bewoners naar de silo. Onder het genot van een gebakje, praten de bewoners met de medewerkers over de kerstcampagne van de stichting. Brandon vraagt of de bewoners iets voor Het Vergeten Kind kan doen maar de medewerkers vinden het al heel fijn om de bewoners over hun werk te kunnen vertellen. Ik vind het echt bijzonder dat je je inzet voor een ander reageert Hiske na het verhaal van de medewerkers. Echt respect voegt Brandon eraan toe. Timothy bedenkt dan opeens een idee. Hij stelt voor om een van de bankjes aan stichting Het Vergeten Kind te schenken. Op dit bankje kunnen bezoekers van evenementen hun naam schrijven, met daaraan een donatie gekoppeld. De medewerkers van de stichting zijn erg blij met het spontane initiatief. Superlief zegt een van hen en er wordt hard geklapt. Maar gaat het initiatief van Timothy ook  een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *