Hiske en Brenda praten verder over een oplossing om het terrein schoon te houden

Hiske en Brenda praten verder over een oplossing om het terrein schoon te houden

De bewoners willen graag het terrein opruimen, omdat ze het er smerig vinden. Tijdens de vergadering opperde Gerrit om de grabbelbox van Timothy weer in het leven te roepen, zodat iedereen een papiertje met een taak trekt. Na het bezoek van stichting Het Vergeten Kind, praten Hiske en Brenda verder over schoonmaken. Ik denk dat het niet voldoende is om de hele boel schoon te houden, legt Hiske uit. Daar is Brenda het mee eens. Volgens Hiske moeten er een aantal bewoners gewoon verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak. Wie maakt er dan elke keer zo’n zooi van?, vraagt Brenda zich af. Daar heeft Hiske geen antwoord op. Ik schaam me echt kapot, gaat Brenda verder. Hiske vertelt dat zij nog steeds voor een rooster is. Iedereen vindt dat irritant, maar ik blijf daar toch bij, legt de vrouwelijke bewoonster uit. Volgens Brenda gaat dit niet werken. Dat denkt Hiske ook, want volgens haar komt niemand zijn of haar afspraken na. Wat is volgens jou de oplossing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *