De drie musketiers maken een kerstpakket voor hun mede bewoners

De drie musketiers maken een kerstpakket voor hun mede bewoners

Kerstmis staat weer voor de deur en daarom grijpen Joaquin, Timothy en Gerrit dit moment aan om een kerstpakket te maken voor de bewoners. Timothy vult het pakket met boodschappen zoals sinaasappels en drinken. Ondertussen schrijft Joaquin een leuke tekst op de bovenkant van de doos. Hier een mooi gebaar van de drie musketiers, leest Joaquin. Een mooi voedselpakket. Geniet ervan. Timothy is blij met de tekst. Helemaal super, zegt hij tevreden. Even later lopen de twee met het krat en de tekst naar de silo. Zullen de bewoners het cadeau appreciëren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *