Gerrit krijgt een leuke mail van Andy Souwer

Gerrit krijgt een leuke mail van Andy Souwer

Gerrit zit achter de laptop en op zijn gezicht komt een grote glimlach. Hij roept meteen Joaquin en Timothy naar de caravan en trots leest hij de mail voor. In de mail staat dat Andy Souwer Gerrit morgen boks les komt geven. Andy Souwer!, roept Gerrit blij en hij geeft Joaquin een high five. Super vet hè, zegt Joaquin. Andy Souwer heeft echt grote namen verslagen hè. De drie mannen zijn door het dolle heen en ze vertellen het nieuws aan Brandon. Ook hij is erg blij voor de jongens. Nu verwacht ik wel dat het echt een kicken gala wordt, zegt hij glimlachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *