Gerrit en Joaquin willen informatie over Adriaan en vragen Shelley om hulp

Gerrit en Joaquin willen informatie over Adriaan en vragen Shelley om hulp

Volgende maand staan Gerrit en Adriaan tegenover elkaar tijdens de bokswedstrijd. Joaquin en Gerrit lijken er alles aan te willen doen om de winst binnen te slepen. Ik wil Shelley vanavond laten infiltreren bij Adriaan, zegt Joaquin. Op deze manier wil hij erachter komen wat de zwakke punten van de mannelijke bewoner zijn. Zodat we daar met Andy Souwer op kunnen gaan trainen, gaat Joaquin verder. Dit lijkt Gerrit een goed plan te vinden. Even later neemt Joaquin Shelley apart. Hij legt uit dat Gerrit een nieuwe trainer heeft en dat hij graag wil dat Shelley achter Adriaans zwakke plekken komt. Shelley stemt in met het plan en ze besluit om de mannelijke bewoner vanavond voorzichtig te polsen. Zouden Joaquin en Gerrit vanavond meer te weten komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *