Gerrit zijn avond kan niet meer stuk door post van het thuisfront

Gerrit zijn avond kan niet meer stuk door post van het thuisfront

Joaquin heeft een verrassing voor zijn vriend en mede bewoner Gerrit, hij heeft namelijk post voor hem. Voor mij? Wauw roept Gerrit uit. Hij is super blij met zijn post en begint direct met lezen. Tijdens het lezen lacht hij een paar keer vrolijk. Wat later komt Shelley het huisje binnenlopen en mag zij ook de post van haar vriend lezen. Gerrit laat aan Shelley weten dat zijn ouders Shelley vaak benoemd hebben in de brieven die ze aan hem geschreven hebben. Mag ik die ook lezen? vraagt Shelley nieuwsgierig. Als Joaquin wat later ook het huisje binnenkomt, gaat hij gezellig naast de twee op bed zitten. Samen bespreken ze wat er in Gerrit zijn post beschreven staat. Gerrit zijn avond kan in ieder geval niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *