Lotus ontvangt op deze nieuwe dag verschillende pakketjes

Lotus ontvangt op deze nieuwe dag verschillende pakketjes

Lotus heeft nog niet zo lang geleden ukeleles besteld en wanneer ze naar de poort kijkt ziet ze opeens een aantal grote pakketten. Ze kan haar geluk niet op en weet precies wat er in de pakketjes zit. Mijn ukeleles roept ze vrolijk uit. Een voor een pakt ze de ukeleles uit. Ga je ze meteen weer inpakken vraagt Mike die langsloopt. Lotus geeft aan dat ze zo direct eerst alle bewoners bij elkaar wil roepen en hen een lesje wil geven op de ukeleles. Mike en Franny vinden het een leuk idee. Het ukelele lesje staat op de planning voor 15:00 uur. Wie zal er een geboren ukelelespeler zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *