Brandon en Mike verhuizen en worden huisgenoten

Brandon en Mike verhuizen en worden huisgenoten

Brandon en Mike hebben nieuws voor Erik en Adriaan. Brandon laat weten dat hij gaat verhuizen en dat zijn besluit al vaststaat. De reden hiertoe is dat Merel niet goed meer slaapt. Hij wil dat Merel samen met Brenda in zijn huisje trekt en heeft aan Mike gevraagd of hij samen met hem in het Martelhöfke wil komen slapen. Dan is de plek voor de nieuwe bewoner in de caravan voegt Mike eraan toe. Erik en Adriaan vinden het een goed voorstel. Daarnaast ben ik heel erg gesteld op schoonheid gaat Mike verder. Dus als Gerrit er een t*ringzooi van maakt dan pleur ik zijn spullen eruit benadrukt hij. Met z’n vieren vraagt Erik nog een keer die voorziet dat Shelley natuurlijk ook af en toe bij Gerrit slaapt. Ja zegt Mike het is een huisje voor vier personen. Brandon en Mike delen mee dat zij van plan zijn om, om 17:00 uur vandaag nog te verhuizen. Hoe zullen deze verhuisplannen ontvangen worden door de overige mede bewoners ?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *