Het is een groot raadsel waar de pinpas zich bevindt

Het is een groot raadsel waar de pinpas zich bevindt

Al enige tijd zijn de bewoners op zoek naar de pinpas. Niemand weet waar het zich bevindt. Inmiddels zijn er ook al vermoedens wie de pinpas achterhoudt voor ze. Mike vraagt nooit om de pinpas zegt Merel. Ze vindt het maar verdacht dat hij hier vandaag wel om vroeg. Wat een raadsel met die pinpas zeg zucht Christel. Christel denkt dat de pinpas zich misschien wel in de mongoolse tent kan bevinden. Merel weet zeker dat zij de pas niet kwijt heeft geraakt. Ze maakt zich er niet druk om, want zij heeft nog altijd de identifier, dus er kunnen geen betalingen mee gedaan worden. Zal de pinpas daadwerkelijk kwijt zijn of houdt iemand hem achter voor de rest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *