Lotus wil ukeleles beschilderen en verkopen

Lotus wil ukeleles beschilderen en verkopen

Eerder vandaag arriveerden er een groot pakket voor Lotus in de mini samenleving. Vol enthousiasme opende ze dit pakket en hieruit kwamen een aantal ukeleles. Lotus heeft grootse plannen met deze snaarinstrumenten. It’s uku time roept ze blij. Na het stemmen van deze ukeleles vertelt ze enkele mede bewoners vol trots over haar plan. Ze biedt vanaf vandaag de snaarinstrumenten aan op de Utopia webshop. Ze wil elke ukelele gaan beschilderen, zodat ze stuk voor stuk uniek zijn. Gaan deze producten aanslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *