Christel zet zich in voor de mannenkalender

Christel zet zich in voor de mannenkalender

Laatst was er in Utopia 2 een professionele fotograaf. De fotograaf heeft prachtige foto’s gemaakt van de mannelijke bewoners en heeft deze uiteindelijk aangeleverd aan de groep. Christel wil hiervan een kalender maken om deze te verkopen voor het nieuwe jaar. Wanneer ze een e-mail terugkrijgt van de drukker, komt ze achter de prijs en dit wil ze graag met de groep delen. Wanneer ze de groep bij elkaar wil roepen om toestemming te vragen, komt ze ook bij Brandon en Brenda in het huisje. Ze vraagt of de twee zich ook even bij de groep willen voegen omdat ze graag toestemming wilt. De twee vragen waarvoor het is. De mannenkalender zegt Christel. Brandon knikt met zijn hoofd. Hij weet dat het te maken heeft gehad met de fotograaf die langskwam en vindt het direct goed. Christel is blij met de goedkeuring en laat dan toch de cijfers zien aan Brandon, maar dan schrikt hij. En begrijpt niet waarom Christel zoveel kalenders wil bestellen. Volgens Brandon kan ze ook kleiner beginnen en later altijd bijbestellen, omdat ze nauw contact hebben. Hoe denk jij erover?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *