Hiske en Christel hebben een discussie rondom de inkoop van de mannenkalender

Hiske en Christel hebben een discussie rondom de inkoop van de mannenkalender

Wanneer Christel de mannenkalenders wil bestellen die ze wil verkopen op de Utopia 2 webwinkel, heeft zijn er niet alle bewoners het ermee eens. De kosten om de kalenders te bestellen zijn namelijk te hoog. Ook mede bewoonster Hiske is het er niet mee eens. Zodra Christel toegeeft aan een kleinere oplage om de kosten omlaag te brengen, rolt de Christel met haar ogen en dat schiet in het verkeerde keelgat bij Hiske. Je hoeft moet met je ogen zo te doen zegt ze tegen haar. De twee raken vervolgens in een discussie. Zal dit ten koste van hun vriendschap zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *