Franny bespreekt het dagboek van Timothy met Mike en Lotus

Franny bespreekt het dagboek van Timothy met Mike en Lotus

Franny heeft het dagboek van Timothy tot haar beschikking en ze wil het graag delen met Lotus en Mike, waarmee ze samen thee drinken. De drie hebben het gezellig in het huisje en bespreken veel. Franny begint nu met het lezen van het dagboek van Timothy. Hij heeft er alles in staan, begint Franny. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat Timothy alles heeft vastgelegd van wat elke bewoner gedaan heeft voor de mini samenleving. Mike gaat er dan van uit dat er veel positiefs over hem in het dagboek staat van Timothy staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *