Een lastige dag voor Christel, haar zoons zijn vandaag jarig

Een lastige dag voor Christel, haar zoons zijn vandaag jarig

Vandaag zijn Christel haar zoons jarig en ze vertelt aan vriendin Hiske dat ze het moeilijk vindt dat ze niet op hun verjaardag kan zijn. Het is gewoon een raar idee dat ik er niet bij kan zij, legt ze uit. De bewoonster vertelt dat ze straks graag nog even met de groep een verjaardagsliedje voor haar zoons wil zingen, zodat ze weten dat ze aan hen denkt. De vriendinnen delen hun gevoelens met elkaar en vertellen dat ze het lastig vinden om in de decembermaand niet bij hun familie te kunnen zijn. Dat soort dagen doen mij denken aan mijn familie en vrienden. Daarom moeten we het met kerst en oud en nieuw gewoon fijn hebben met zijn allen en lol maken, zegt Christel. De vrouwelijke bewoonster lijkt hier wel vertrouwen in te hebben. Denk je dat de bewoners het gezellig kunnen houden tijdens de feestdagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *