Franny vraagt Lotus naar haar nacht met Mike

Franny vraagt Lotus naar haar nacht met Mike

Lotus en Franny zijn druk bezig met het schilderen van hun huisje wanneer de vrouwelijke bewoonster over afgelopen nacht begint. Was het gezellig met Mike?, vraagt ze glunderend. Lotus knikt. Het was fijn, zegt ze. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat de twee elkaar kusjes hebben gegeven en ze het erg leuk vindt hoe het nu gaat. Hij is dus zelfs de eerste nacht niet naar zijn nieuwe huis gegaan, zegt Franny lachend. Lotus glimlacht. Ja, blijkbaar vond hij het leuker om bij mij te liggen. Zal er toch iets opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *