De kerstboom en kerstversieringen worden geleverd

De kerstboom en kerstversieringen worden geleverd

Wim Vroege betreedt de mini samenleving met een volgeladen auto. Ja! Kerstboom! roept Christel enthousiast. De bewoonster is zo blij met de boom dat ze Wim een dikke knuffel geeft. De bewoners hebben niet alleen een boom gekocht, maar ook een aantal versieringen, zoals kerstballen. Christel laat weten dat ze hier heel blij mee is, omdat de bewoners onderling een wedstrijd wie heeft het mooiste huisje hebben georganiseerd. Al snel worden de kerstspullen uit de auto geladen en kunnen de bewoners aan de slag met het versieren van het terrein. Ben je ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *